Gå til hoved-indhold

Velkommen til Vivaldi Catering A/S

|   Nyhed

Der dufter for alvor af ‘divisionerne’ i Slagelse igen - og med 9 point efter 4. runde, er drengene i rød og blå for alvor kommet godt fra start.

 

De røde trøjer der gennem de 4 første runder, har prydet de Vestsjællandske drenge, har sommeren over fået et stort løft.

Det er nemlig ikke gået ubemærket hen, at vi på fronten glædeligt kan byde Vivaldi Catering A/S, samt Nattoget på de blå shorts, et varmt velkommen på holdet.

 

Vivaldi Catering A/S er over sommeren gået ind som sponsor og blevet en del af holdet, et samarbejde vi ser utrolig meget frem til.

 

Vivaldi Catering A/S er en del af Vivaldi Gruppen A/S, som har sin daglige gang på Sorøvej 82-84 i Slagelse. Vivaldi Gruppen A/S ejer og driver pt. 17 caféer under varemærket Café Vivaldi, dog med undtagelse af Slagelse og Helsingør, som blev solgt fra inden kæden voksede sig rigtig stor.

 

“Vi, hos Vivaldi Catering A/S, er utrolig glade og stolte over, at vi endelig er blevet en del af Slagelse B&I,” udtaler salgschef Kim Abrahamsen og fortsætter, “vi har taget tilløb til det længe - et langt tilløb, som bestemt ikke skyldes manglende interesse for at støtte op omkring lokalsporten.”

 

Vivaldi Catering leverer mad ud af huset til både private- og erhvervsarrangementer, det kan f.eks. være familiebrunch, bryllup, jubilæum eller firmafester.

 

“Vi glæder os meget til at være tæt på klubben og møde en masse nye og spændende mennesker, både på stadion, de mindre baner og ikke mindst i erhvervsnetværket. “ slutter salgschef Kim Abrahamsen.


Du kan læse mere om Vivaldi Catering på  www.vivaldicatering.dk