Gå til hoved-indhold

Referat morgenbusiness

Kære ENVS-medlemmer,
Hermed kort referat, af Erhvervsnetværket Vestsjællands virtuelle morgen business møde, d. 3. feb. 2021.
Formand for Erhvervsnetværket Vestsjælland Jens Grønkjær, byder onsdag d. 3. februar 2012, velkommen til dette virtuelle ENVS Morgenbusiness møde, som sendes ”live” fra Harboe Arena.


Formand for Slagelse Boldklub, Michael Birkedal, kommer med kort status fra SBI & Erhvervsnetværket;
- Jeg skrev ud i Netværket, d. 25 nov.:
Kære medlemmer, Da vi stadig er fanget i Coronaens skygge, betyder det, at vi desværre også må aflyse vores traditionelle jule-hygge-kom-sammen d. 4. december, ligesom vi måtte aflyse Netværksmødet, d. 29. okt…. 2020 !
Birkedal fortsætter: - Vi håbede på, at vi kunne afholde vores næste møde, FYSISK, altså i dag - d. 3. februar 2021 – som alle sæsonens møder er programsat, via tidligere udsendte businesskalender information… Det kan så stadig, ikke lade sige gøre, at mødes FYSISK, men vi kan mødes VIRTUELT – man kan jo så håbe, at 2. DIV. FODBOLDSPILLET ikke når der til…! Det skal ikke holdes os fra, at håbe på, at vi kan mødes til næste ENVS-møde d. 25. marts og igen d. 18. maj… og det, FYSISK i SBI-Klubhuset - og til Anetts lækre morgenbuffet… Vi skal selvfølgelig nok holde jer orienteret omkring, hvad vi må – og hvornår ! Og når vi er ved afbud, så slutteligt, vi aflyser selvfølgelig også vores planlagte Sponsor og Auktionsfest d. 26. feb. – ærgerligt ærgerligt, for vi havde en fantastisk fest og komsammen sidste år… SAMMEN med et pænt beløb til klubkassen ! MEN HER KOMMER VI OGSÅ IGEN …!

Nok om afbud osv. – nu til lidt information og status omkring Erhvervsnetværket Vestsjælland & Slagelse Boldklub.

Vi starter med Netværket:
Vi har mistet ca. 10 medlemmer & sponsorer, siden coronaen-pandemien startede i foråret - men har til gengæld fået lige så mange nye …. Så status quo her, på ca. 100 medlemmer og sponsorer…. - TAK FOR DEN KÆMPE OPBAKNING I EN MEGET SVÆR TID ! Vi kan selvfølgelig økonomisk mærke den svære tid, hvor både fans og sponsorer ikke kan komme på Harboe Arena – hvor stor den ”brandert” bliver, må vi se, når hjælpepakker, kompensation etc. bliver gjort op ! Status quo, kan man vist også kalde forløbet omkring vores formand, Jens Grønkjær – som IKKE ”får lov til” til at slippe tøjlerne endnu … Og ikke FØR vi mødes FYSISK … Jens`s historier, oplevelser og anekdokter SKAL opleves live – enten ved mødet d. 25. marts eller d. 18. maj. Mere herom ved fremsendte indbydelser.

Desværre har vi måtte udsætte første del af vores 2024-plan… Nemlig at være i fodboldens 1. div. og 200 medlemmer/partnere og sponsorer i Erhvervsnetværket Vestsjælland, og en omsætning på 8-9 mio. kr.
Først føromtalte, Sponsor & Aktionsfest, som sidste år samlede mere end 150 personer – så vores fokus i foråret 2020, på håndværkere i og uden for Netværket - i samarbejde med XL Byg og Ulrik Thorsted - Så, det spændende projekt; SBI ADVISORY BOARD, som var i fuld gang i kontorerne hos Beierholm, i starten af 2020 … Det projekt ligge OGSÅ stille, indtil corona-skyen er forsvundet ! Så kære venner – vi holder ”skruen” i vandet, og venter og er klar, når samfundet igen kommer til at fungerer på normal vis

Og så til en BREAKING NEWS historie, at slutte erhvervsdelen af på: I går aftes, indgik Slagelse Kommune og SBI en 2-årig Partnerskabs & Samarbejdsaftale. Det er aftale, der er blevet arbejdet på i 3-4 år … Knud Vincents, vil sikkert give mig ret her !!! Det betyder, et markant udvidet samarbejde og en kommunal forståelse for, at Slagelse Boldklub´s Talent & Elite arbejde kræver resurser ….Nu er det muligt, at fortsætte udviklingen og blive i samarbejdet med bl.a. Team Danmark, Sportsteam Slagelse, morgentræning for eliteklasserne, Sportscollege og IKKE MINDST DBU`s 2-stjernet talent & elite status… TAK til de partier og personer i byrådet, der sammen med os, har kæmpet dette igennem.

HUSK NU KÆRE MEDLEMMER… Vi vil så gerne være flere i Netværket, så prøv at forhør jer, i jeres eget netværk og hos jeres samarbejdspartnere, om de ikke har lyst til at høre om Vestsjællands største og bedste Erhvervsnetværk… Gi` mig et praj ( Michael Birkedal – tlf. 4030 4260 ) om en evt. interesse, og jeg vil straks kontakte virksomheden for et møde, og informerer om vores Netværk !

OG SÅ TIL LIDT SLAGELSE BOLDKLUB ”ALMEN INFO”… For ca. 14 dage siden, offentliggjorde vi en epokegørende fodboldaftale…. nemlig, at B-73 og SBI indgår samarbejde efter i 40 år, at kigget lidt skævt til hinanden … Formålet er ganske enkelt, at løfte den samlede fodbold, for både bredden og eliten! …B-73 er og bliver den vigtigste klub, i vores store Klubnetværk på hele Vestsjælland.
SBI afholder første Akademi Camp d. 28-30 juni – Her vil drengene i årene 10-12, leve og træne som professionelle spillere i 3 dage. Der er stadig enkelte ledige pladser… ! Vi glæder til at se resultatet af anstrengelserne …!


Og nu vil MICK KELLER, Adm. chef i SBI, fortælle og informere lidt om, hvad corona-pandemien har betydet, og ændret i SBI – og hvad vi pt. agerer efter, og kommer til at skulle efterkomme af div. restriktioner, for at fortsat at kunne være på fodboldbanerne for 2. div. spillerne, og alle øvrige hold i SBI – Mick ordet er dit…

SBI administrationschef, Mick Keller udtaler:
Vi er kommet godt – men anderledes i gang. Vi er lige nu delt i 2 grupper, ungdommen (og SS) som er indstillet grundet forsamlingsforbuddet – og så 2. division som er startet op, under den professionelle idræt.
Vores ungdomsafdeling og Sjællandsserien er pt hjemme, hvor de årgangsansvarlige inkl. Trænerne bistår med virtuelle træninger og programmer til at holde sig fysisk i gang hjemme.
Der ligger et kæmpe arbejde bag, et heldigvis stærkt team på ungdommen og hos børnene, holder skruen i vandet, nu hvor vi ikke må mødes – men det er fantastisk at se, hvordan det kreative spirer i Fodbold Danmark.
Men vi er jo også i fodboldens verden – og her er vi fokuseret på at se efter løsninger hele tiden. 2. Division har startet træning og er underlagt protokoller herfor.
Truppen er lige nu i en testbobbel, hvor de testes minimum 1 gang om ugen. Vi monitorerer og strukturerer testene gennem KMD, hvor vi indberetter alle svar for hver spiller og stab.
Herudover er der retningslinjer i 2. Division, de omfatter blandt andet at vi ikke må opholde os indendørs; Spillerne møder omklædt på banen og tager direkte hjem efter træning, der er hverken mulighed for omklædning eller bad.
Hertil har vi flere af de almene krav, så som 2m afstand, vask, sprit osv.
Som det ser ud nu, kommer vi i gang med turneringen som planlagt i Marts – Personligt er vurderingen dog, at vi nok ikke skal kigge efter tilskuere på pladserne; Men det giver os jo mulighed for at arbejde endnu mere på streamingen, hvor alle kampe bliver sendt på Ekstra Bladet.dk

Michael Birkedal; - Det bringer os videre, til næste indlægsholder, og vores nye træner Zouher Abdullatif – som inden han får ordret… jeg bare vil sige lidt om:
Vi har i SBI valgt med hjertet, men ikke kun det – vi mener, hvad de først 30 dage også har bevist, at vi her ”i egne rækker” OGSÅ har et stort træner talent…. så det er altså ikke kun som fodboldspiller, man kan nå toppen i SBI – det kan vores trænere også !
VÆRSGO´ ZOUHER, ordret er dit …Mit navn er Zouher Abdullatif, og jeg er Slagelse boldklubs nye cheftræner…


Jeg er 33 år, far til 4 fantastiske børn. Bor i Korsør. Arbejder på Broskolen i Korsør. Har været træner i 6 år i SBI. Har A licens. Dedikeret og engageret i det jeg involvere mig i


OPSTARTEN

Udfordrende første uge med Lukas der blev ramt af hjertestop. Lukas er heldigvis på benene igen og var forbi og sige hej til stab og drengene i sidste uge.
Spillet to brugbare træningskampe mod Næstved og AB, begge fra 2 division.
Drengene viser god energi og fantastisk indstilling til nye tiltag på træningsbanen.
Vi har valgt at rykke 5 u 19 drenge op i truppen, både for at dygtiggøre dem individuelt og for at signalere overfor klubbens unge elite spillere, at der er en vej op til divisions truppen hvis man er god nok.
Vi vil hæve overliggeren og være ambitiøse i ALT hvad vi foretager os på og uden for banen.OVERBLIK OVER TRUPPEN

Afgang og farvel til Mike Mortensen, Rasmus Tangvig, Christian Overby. Alle tre efter klubbens eget ønske.
Tilgang fra Oussama fra Roskilde, spændende ung kant spiller med fart og gode driblekundskaber.
Tilgang fra Bozga, rutineret og stadig motiveret Bozga, som bliver en gevinst på og udenfor banen Truppen er som sagt blevet suppleret med de 5 u19 drenge som træner fuldt med de første 3 måneder og har mulighed for at tilspille sig en plads på holdet.
Truppens gennemsnits alder er på 22 som det ser ud nu, fin balance i truppen både forhold til rutine og den ungdommelige energi Truppen består som det ser ud nu af en procent på 78 med spillere fra vores ungdomshold, dette kan vi godt være stolte af

UDTRYK

Der arbejdes hårdt for at skabe et anderledes og mere aggressivt udtryk på banen. Både med og uden bold Alle hold skal være bekymret for at møde SBI, selv på en dag hvor vi ikke lykkedes med at spille flot fodbold, så skal modstanderen slå sig på os og kæmpe for hver eneste bold. Vi vil fortsat dygtiggøre os på spillet med bolden og være ambitiøse i vores tilgang på den korte og lange bane

TAK
Tak til bestyrelsen for deres tillid
Tak til jer fantastiske sponsorer for jeres støtte. Uden et stort, stærkt og samlet SBI kan vi IKKE gøre og turde drømme om et flagskib for hele regionen
Trup, stab og bestyrelse glæder sig til at se jer på lægterne igen, og ikke mindst fejre scoringer og point sammen igen
Zouher Abdullatif – Vi ses på Harboe Arena.
Michael Birkedal slutter af med:
Jeg håber vi ses FYSISK ved næste planlagte Morgen Business Møde torsdag d. 25. marts. Vi sender info og indbydelser, ca. 8 dage før arrangement, som vi plejer…
Til orientering omkring 2. div. starten: Vores 2. div. hold første kamp, er søndag d. 14. marts kl. 13, og det er MEGA KAMPEN ude mod NÆSTVED … Så er vi i gang ! Efterflg. er første hjemmekamp, søndag d. 21. marts kl. 13, hjemme mod det suveræne tophold, Nykøbing FC… Så er vi endnu mere igen – 6 point her, så er starten godkendt…. Vi sender selvfølgelig indbydelser ud ( hvis vi må ) til første hjemmekamp d. 21. marts hvor Slagelse Boldklub møder Nykøbing FC.
Vi ses snart igen Harboe Arena, og vi glæder os til at se jer alle sammen, igen.


Med de bedste hilsener, Michael Birkedal