Gå til hoved-indhold

Ny virksomhed er kommet til

|   Nyhed

Velkommen til Møller Madsen

Velkommen til Møller Madsen

VORES ERFARING KAN BLIVE DIN.

Vi har fokus på dig som har en mindre eller mellemstor virksomhed, uanset om du driver den i selskabsform eller som privat virksomhed.

Vores erfaring er, at mange virksomhedsejere oplever, at deres revisor kun henvender sig i forbindelse med udarbejdelse af årsregnskab. Desuden er det vores oplevelse, at revisor ofte er virksomhedens eneste eksterne rådgiver.

VI TILBYDER DIG OG DIN VIRKSOMHED

Møller & Madsen tilbyder rådgivning og dialog. Vi yder en service, hvor den løbende rådgivning er gratis. Forstået på den måde, at telefonen altid er åben for dig, når du har et hurtigt spørgsmål.

Vi er i løbende dialog med dig. Vi kender vores kunder og deres behov rigtig godt, og vi følger med i deres virksomhed, sådan vil vi også gerne have samarbejdet med dig skal være.

Vi er gode til at forklare svære problemstillinger på en let forståelig måde, så du ikke oplever en revisor der taler “sort”.

Møller & Madsen Registreret Revisionsaktieselskab er mere, end blot et firma du møder i forbindelse med gennemgang af dit årsregnskab. Vi er en del af din dagligdag og din virksomheds udvikling.

HVAD SIGER VORES KUNDER OM OS!

”Vi oplever, som både erhvervs- og privatkunder at revisionsfirmaet udviser stor fleksibilitet i forhold til vores forskelligartede behov for revision samt rådgivning. Møller & Madsen har en hurtig sagsbehandling, og det er altid nemt at komme i kontakt med præcis den person i firmaet, vi ønsker at tale med.”

Michael og Henrik Corfitsen, Arkitekt og ejendomsadministrator

Se mere på www.moller-madsen.dk