Gå til hoved-indhold

Status April 2020

Kære venner i Erhvervsnetværket Vestsjælland / SBI.

Vi håber at I alle er ved godt mod, og godt helbred!
Vi savner at se bolden rulle og følger, hver dag, udviklingen hos myndigheder og forbund. - men vigtigst for os er selvfølgelig Folkesundheden.

Dårligt nok havde vi fejret netværkets 20 års fødselsdag ved et brag af en fest i Loungen på Harboe Arena Slagelse den 21. februar 2020, før vi alle blev ramt af Corona virus og deraf følgende restriktioner. Dette har indtil nu betydet at ENVS har måttet aflyse de planlagte møder her i foråret, herunder arrangementet ”Årets netværker”.

Der spilles jo heller ikke fodbold i denne tid, hvorfor der ikke har været førkamparrangementer.
I disse dage afgøres det, hvorvidt og hvordan 2. division kan genoptages. SBI ligger i en ugunstig situation, og håber på flest muligt kampe i forsøget på at undgå nedrykning - Får vi lov at spille kampe, skal vi nok overleve, men uden kampe ser det svært ud.

Vi er godt klar over at mange virksomheder er ramt økonomisk af nedlukningen af Danmark. Vi håber at vi alligevel kan fastholde alle vores samarbejdspartnere i ENVS, stedet hvor forretningsfolk og erhvervsvirksomheder mødes.
Hvis vi på nogen måde kan være behjælpelige for jer i denne situation - skal i endelig tage fat i os.
Hvis i fx forbindelse med dette, har "et godt tilbud", samler vi meget gerne alle disse og sender til vores tilskuere, trænere og spillere.

Vi arbejder løbende på at tilbyde jer de bedste muligheder og rammer for at samarbejde. Det giver forretning og gode oplevelser, til glæde for fællesskabet og den enkelte.

Med hensyn til morgenmøderne vil vi gerne melde nogle mødedatoer ud for efteråret, således at vi kan få reserveret dem i vores kalendere:

Onsdag den 9. september 2020 kl. 8 - 10

Torsdag den 29. oktober 2020 kl. 8 - 10

Fredag den 4. december 2020 kl. 16 – 18 julemøde


Vi glæder os til at se jer, og i mellemtiden ønsker vi jer en god og sikker sommer.

Erhvervsnetværket Vestsjælland / SBI
Mick Keller, Michael Birkedal og Jens Grønkjær